Mörkare kvällar

Helgen började bra igår med träff med J. Te och film. Jag tycker det är mysigt med lite mörkare kvällar då jag får tända alla mina hjärt-lampor ❤️ och levande ljus. Vira in sig i filtar och njuta!

Jag har ju senaste året dragit ned på alkoholen och det är ett av mina bästa beslut. Mår så mycket bättre till kropp och själ. I stunden är det ju gott och trevligt med en drink, men oron jag får dagarna efter… det är inte värt det.

Jag vet redan innan om jag ska få oro eller inte. Jag känner mig själv utan och innan. Intar jag den ädla drycken trots protester inifrån går det inte bra. Jag får välja.

Jag skulle vilja säga att jag är överkänslig mot alkohol helt enkelt! Och jag är inte ensam. När jag berättar om det instämmer flera och jag har fått med mig några stycken på min lite nyktrare bana! 👍

Idag ska vi grilla på dan och hoppas på att vädret håller i sig med åtminstone regnfritt. En tröja på, så ska det nog gå.

Vad gör du i helgen?

Nu måste jag akut ha en kopp kaffe så bye bye för stunden. ☕️ Ha en fin helg!Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *