Mögel och tjejmiddag

Det har luktat fruktansvärt ur min tvättmaskin under flera månader. Jag har verkligen inte förstått vad problemet varit då jag luftar ordentligt efter varje tvätt och kör igenom med vinäger mellan varven.

Så fick jag tipset: ta bort mögel! Det satt en massa vidrigt mögel i gummilisten och i tvättmedelsfacket! Jag har skurat och skrapat och blev illamående på kuppen. Som på en av mina senaste arbetsplatser … där gick vi alla runt med dagligt illamående pga möglet i väggarna …

Igår hade jag mysig tjejmiddag och vågade mig på lite nya rätter. Gott och nyttigt. Och världens godaste tårta. Min mamma lärde mig den så den går i arv.

Härligt att vakna till en nystädad lägenhet med kylen full av rester! 🍽🥗

Nu väntar mysfredag. 💕 Vad gör du i helgen?Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *