Dream on

Eller drömtårta, kunde man haft som rubrik. Absolut glutenfri, och det godaste jag vet. Näst efter mors tårta. Och chokladboll. Nej drömtårta kommer före chokladboll.

Det här med drömmar. De senaste nätterna har jag hoppat över insomningstabletten. Jag vill verkligen inte vara beroende av en tablett för att sova! Somna, är inga problem. Kvällstrött, ja. Älskar att lägga mig, ja. Älskar att sova, ja på den med. Men vill inte vakna klockan 03.00.

Har liite ångest varje gång jag tar min tablett. Vad är jag för sjuk människa som måste ta en tablett för det mest naturliga som finns? Att sova? En tredjedel av livet?

När jag inte tar min tablett vaknar jag till oftare. Jag drömmer mer, eller kanske jag minns mina drömmar mer.

De senaste nätterna, sedan jag skippat tabletten, drömmer jag om ex som sårat mig. Som gjort mig så otroligt ledsen. Jag vaknar och gråter eller är spänd som en fiolsträng i kroppen. Inget jag tänker på, men som satt sig i cellminnet.

Jag drömmer om vänner som övergett mig. Som jag träffar och vet aldrig överger mig, eller säger ett ont ord men som i drömmen försvinner. Det är hemskt.

Jag har en del att bearbeta hos terapeuten. Inget jag tänker eller funderar på i vardagen men som tydligen satt sig i kroppen. Visst är det märkligt?!

Min darling Mimmi är med mig och ger mig trygghet. Och värmen är tillbaka!Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *