Vetenskapen

Ens tro gäller inte vetenskapligt. Vi kan inte bevisa att Gud finns. Eller att andar finns, eller Andra Sidan, där jag tror vi hamnar när vi ’dör’.

Det finns till och med en grupp som vill ’bevisa’ att allt ’andligt’ inte finns. Till vilken nytta? Vad är det de kämpar för eller emot? Vad är det som skrämmer?

Jag vill inte bevisa att något vi inte kan bevisa finns. Jag har inget behov av det, för mig har det alltid varit självklart. Jag vilar i det. Det gör livet till något stort och fantastiskt.

Skönheten i naturen visar Guds närvaro. Det hemska skapar vi människor. Jag väljer alla dagar i veckan att fokusera på det vackra, på kärlek, på godhet.

För mig behövs inga bevis, jag har bevis nog i min tro och min känsla.

Barn och djur gör mig lycklig. Alla mina husdjur, och just nu Mimsan, har gjort och gör mig lugn och lycklig. Alla hästar jag ridit. Alla älskade katter, hundar, fåglar, kaniner, hamstrar etc etc som bott hos mig.

Vi beställer Vår favorit från Chop chop

Mina fantastiska barn som inte är barn längre, men alltid mina ungar som glädjer mig ständigt.

Idag fick ett besök hos frissan pigga upp mig lite. Frisören ville som vanligt, samma önskan sedan 40 år tillbaks, klippa av mig det mesta av håret, ’för annars bryts det av ändå’. Såå tröttsamt att höra det år efter år. Idag sa jag ifrån ordentligt. Låt mig bestämma hur mycket jag vill kapa av. Urk.

Trevlig fredagkväll! 😉Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *