Mitt fria val

Mina klienter undrar hur jag gjort det. Hur jag kommit igenom livslång ångest, depression, negativt tänkande.

I grund och botten har jag alltid haft en tro på att allt blir bra i slutändan, som i filmerna. Prinsen får prinsessan, familjen vinner på lotto, mamman blir frisk från sin sjukdom. Allt slutar bra.

Därför har jag sökt efter rätt terapeut, gjort allt terapeuten sagt åt mig, övningar ute i livet, utmaningar, våga ta konflikter, våga möta min ångest, ge min kropp energi med meditation, healing etc etc …

Jag har gjort allt! Det finns ingen genväg. Allt mitt mående har berott på något, och jag har vägrat att se mig som ett offer som det är synd om. Jag har sett orsak och verkan, men har samtidigt förstått att det går att ändra sin syn på saker och ting, vara stark, förstå att andra människor agerat som de gjort av sin anledning. Som inte har med mig att göra.

Jag fortsätter att peppa och be alla ta ansvar för sitt liv, sitt mående, sina val.

Det finns säkert hundra skäl till att du mår som du mår, men har du valt själv? Är du ett offer?

Välj om, och få det liv du vill ha.

September, here we come!Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *