Dog mom

Jag borde kanske ha en hundblogg? Jag älskar djur, min hund, alla andra hundar (eh… nästan), och deras beteende.

Djur får mig definitivt att bättre. Helst vill jag jobba med djur.

Idag har vi träffat Myra och Putte. Löwchen och bichon. Mimsan som är en ängel i vanliga fall förvandlas till en djävulshund med huggtänder till Putte, född hanhund. Det är hans problem. Han är annars löjligt snäll mot henne så han måste lida för sitt kön.

Tittar på uppfostrings-tv för hundar och inser att Mimmi (läs:jag) har en del att lära.

1. Hanhundar är ok, alla är inte potentiella våldsmän.

2. När det ringer på dörren är det inte alltid en mördare, vi ger dem en chans först.

3. Maten är den matte tycker är bäst för hälsan, inte så äckligt att man matstrejkar i några dagar.

När jag ser hundar på jag-ger-upp-tv inser jag ändå att jag lyckats få en trygg, glad, pigg, smart hund som har en väldigt fin kommunikation med mig.

Vi hänger jämt, vi kollar på varann och vi vet. Att ha den kontakten med sin hund är magisk. Spelar ingen roll att hon väger nästan ingenting. Spelar ingen roll att hon inte syns så folk ropar åhåj! för att de nästan trampat på henne.

Vi är yin&yang. Romeo&Julia. ScoobyDoo och Shaggy. Vi är bästisar och förstår varann. Mina djur är det jag mår bäst av.

Vad mår du bra av? Lyssnar du på det?Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *