Nybliven husägare

Det tog ett halvår! Till slut hittade jag vad jag letade efter. Jag visste att det fanns därute, bara inte var eller när det skulle komma.

Affirmationer fungerar om man samlar tankarna och känslorna på det man verkligen vill ha. Då kan det gå hur fort som helst. Ett halvår är en hel evighet för mig när jag väl bestämt mig för något. Jag jobbar snabbare än så!

Men denna gång visste jag inte vad jag ville ha riktigt! Ett hus på landet? Lägenhet i stan? Jag såg för- och nackdelar med båda, därför fungerade inte affirmationen så snabbt.

När jag häromveckan bestämde mig för stan kom det perfekta radhuset ett stenkast från stan. I ett område jag känner väl till och där jag promenerat mycket med Mimmi sista året.

Så nu bär det av till min gamla hemstad! Cykelavstånd till allt, vackert och trevligt. Nära Mälaren och naturen.

Har varit med syrran på roadtrip till Vimmerby några dar. Vi har tittat på valpar och en av dem flyttar hem till henne om några veckor. Kul för Mimmi att få en tjejkompis! Dock blir kompisen något större … 😅

Middag på Stadshotellet

Älskar att titta på Obsessive compulsive cleaners. Det är människor som städar lite överdrivet, som hjälper folk som aldrig städar. Härligt att se hur fint det blir i slutändan. Kanske behövs det lite terapi för båda för att det inte ska bli lika illa igen … 😉

Ha en fin helg! Jag njuter av det vackra vädret! 🌞Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *