Älskar att rensa

Har rest sista veckan så det har inte funnits tid eller ork att skriva. Vänner och familj i mitt gamla hemland har fått besök av mig och schemat har varit fullspäckat. 🇨🇭

Båtturer, luncher, middagar, shopping. Eller stadsvandring ska jag kanske kalla det, shopping har jag tröttnat på och köpte bara hem min favoritmedicin vid förkylning. Du blir frisk på ett kick, vilket innebär att ingredienserna inte tillåts i strikta Sverige. Men funkar gör det! 🤧💪

Jag har fått ansiktet fullt av röda ungdomsfinnar pga all mjölkchoklad jag klämt i mig. Magen klarade sig denna gång, och hellre finnar än magont! 😅

Lindt nänä, det är Cailler som gäller!

Idag har jag hjälp väninnan att rensa, slänga, rensa igen. Älskar att rensa! Hade bilen full med säckar till Myrorna när jag åkte hem, och ny tid är bokat till nästa vecka då vi fortsätter rensningen! Villan är stor …

Hittade en skojig krans

Att rensa innebär inte bara att det blir snyggt hemma. Jag tror på feng shui och att energierna hemma kommer igång när vi får ordning och får bort en massa skit ur bostaden.

Jag ser det varje gång jag rensar; förutom att jag får mer energi börjar saker hända. Ett oväntat telefonsamtal, ett nytt jobb dyker upp, eller precis vad som helst. Rensa mera!

Nu tar vi kväll. Mys. Och hoppsan, lite mer sötpotatis.Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *