Energikänslig

Stötte ihop med en bekant häromdan, vi ses ibland och småpratar.

När jag kom hem kände jag mig lite låg utan att förstå varför. Hm, vad hade hänt idag? 🤔 Till slut kom jag på det; personen jag stötte på hade så negativa energier. Leende, javisst, men med min röntgenkänsla kände jag av den välbekanta avundsjukan.

Jag blir verkligen ledsen av det, har nog skrivit om det förut. Och det går inte att dölja för mig. Tyvärr. Önskar att jag inte hade dessa antenner ibland.

Jag blir också avundsjuk ibland, men botar det genom att säga det till personen. Då försvinner det. Jag kan inte få allt, och ingen annan heller. Vi får helt enkelt göra det bästa av våra förutsättningar.

Tror att om vi är nöjda och tacksamma drar vi till oss mer av det goda. Ge, ge, ge. Du blir förvånad över överflödet som kommer tillbaka.

Igår var vi ute på middag och åt gott. Jag åt lite extra, för att kunna återgå lättare till min normala kost. Imorgon! Enough is enough.

Mimmi fick en ny drink uppkallad efter sig

Idag har vi varit ute halva dan i den klara höstluften. Plockat kastanjer. Lite tjockare jacka, och en sjal. Härligt! Ha en fin söndagskväll.Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *