Flashback

Nu har jag satt igång mitt vanliga nyttiga liv igen (ingen chokladboll till kaffet t ex..) och jag skulle inte våga annat.

Så fort kroppen får för mycket elände i sig får jag inte bara uppsvälld mage, utan även tiondels sekunder ångest som fladdrar förbi då och då under dagen.

När jag promenerar ute med hunden minns jag de mörka stunderna från i somras. Jag får flashbacks av tankar som var skrämmande, och mitt hopp som nästan lämnat mig.

Det bara fladdrar förbi men hjälper mig att äta bra. Jag vet att mår kroppen bra så mår psyket också bra. Självklart lite av det goda nån gång ibland, men inte dagligen.

Något som hjälper mig att behålla glädjen är kören jag började i för några veckor sedan! Jag har sjungit i några olika körer men denna är den roligaste! Vi sjunger kända melodier från t ex filmer och musikaler, utan noter. Alla är såå proffsiga. Vi sätter tre stämmor på ett kick. Kommer hem alldeles salig. Och glada trevliga vänner får man på köpet!

Min fina kör

Mimmi verkar ha fått en ny vana. Hon ligger kvar i sängen när jag går upp och äter frukost. Har aldrig hänt tidigare. Hon börjar bli stor!

Hoppas du mår bra just idag. 🧚‍♀️Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *