Raclettekväll

Vanliga dagar har rullat på. Vi har fortsatt rensningen hos väninnan och fick en hel del gjort. Nästa vecka blir det rensning i tvättstugan. Och så har jag fått beställning på rensning hos en annan vän! 😀 En kanske borde göra affärsverksamhet av det här?

Moraliskt stöd i rensningen

Vi avslutade kvällen med raclette, en liten tradition en gång om året. 🇨🇭 En riktigt good tradition!

Nu vill jag bara flytta in i mitt lilla hus och börja inreda! Ny färg såklart överallt. Smider planer och funderar, det är nästan vägen dit och inte målet som är roligast. Och tänk i vår när man får plantera lite utomhus. Längtar redan.

Men först ska jag njuta av en höst och en vinter (nåja, den senare klarar jag mig utan). Nu får man bylta på sig lite mer.

Ikväll tar vi det lugnt med Idol och soffhäng. Mimmi har gått i ide och har sovit flera timmar. Snark. 🐾Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *