Sålt!

Nu kan jag äntligen andas ut – helt. Det handlar inte bara om att hitta rätt bostad att köpa. Man ska sälja sin egen också! Annars blir det inte många slantar att köpa för…

Jag har väl aldrig haft så välstädat och undanplockat som de senaste veckorna. Nya fräscha rosor har stått på bordet hela tiden. Nya visningar, nya förhoppningar.

Idag var dagen D då kontrakt skrevs och alla inblandade var nöjda. Lättnaden är enorm. Nu kan jag koncentrera mig på flytten och mitt nya krypin. Spännande.

Min kropp har låst sig av all oro sista tiden. Oro för bostad, oro för min far. Jag har värk och kommer knappt ur sängen på morgnarna. Var på massage häromdan och allt hon gjorde, gjorde ont. Jag måste gå fler gånger för att lösa upp knutarna. Men inatt kommer jag att sova gott i alla fall!

Nu blir det Bonde-kväll. Sedan hopp i säng, viktigt uppdrag imorgon.

Godnatt! 🌙Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *