Tårtbit

Mina drömmar är sanslösa. Det är ofta hus det handlar om, och hus är ju vårt eget liv, de olika rummen representerar olika delar av vårt liv.

Ofta är det lite oroligt och mörkt i husdrömmarna. Förstår inte riktigt varför, känns helt ok i mina olika ’delar’. Allt är inte på plats, men det mesta känns bra, men något är det jag bearbetar undermedvetet.

När jag coachar mina klienter får de en cirkel på ett papper, indelat i ’tårtbitar’. En tårtbit för varje del i livet, de får gradera hur det känns i varje del, och sedan får de jobba på den del som ligger sämst till.

Mina tårtbitar är såklart inte heller 100 % i topp. Det är nog få som har det så perfekt. Men jag är väl medveten om var det finns sprickor. Motion, kan bli mer. Jobb, behöver justeras. Kärlek, hm, jobbas på, ständigt i utveckling.

Mycket annat känns riktigt bra. Fritid, vänner, personlig utveckling.

Vad behöver du jobba mer på? Vad tar mest energi från dig? Vad ger mest energi?

Idag har jag fått en megados energi från en kär vän. Och alla hundar samlade.

Dessutom träffade vi en yorkievalp hos frissan. Kanske ska vi ha en kompis till Mimmi? 🤔

Godkväll! 🍁Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *