Dans och valpgos

Idag är jag upprymd. Vad dans och musik kan göra för välbefinnandet!

Igår kväll blev det after work med lite bubbel på själva Champagnens dag, sedan blev det dans i timmar i ett varmt, svettigt och trångt Cafe’ Opera.

Det var evigheter sedan jag var ute och roade mig på det sättet, men oj så skoj vi hade. Folk var på strålande fredagshumör och utstrålade vänlighet mot varandra. Och alla dansade. Och sjöng med i musiken. Glädje!

Syrrans lilla Selma har flyttat in till henne och Mimmi har motvilligt fått leka lite med henne, och gått promenad. De blir nog kompisar framöver. Kommer bli många promenader ihop!

Selma är en löwschen

Så har vi varit på vår älsklingsbutik och handlat onödiga saker. Fast deras sammetsgalgar som gör att kläderna inte glider av, är den bästa uppfinningen. Jag har uppdaterat varenda galge, och slipper nu leta på golvet efter blusarna. 👌

Fick fel matpåse, bara att slänga 😩

Och så har jag fått mina favoritprodukter på posten. Bästa för mig och mina kunder!

Ett par kemiska peelingar om året på det, så mår din hud bra! Och fukt, fukt, fukt. Både på ut- och insidan.

Hoppas du har en vilsam helg. 👋🍁Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *