Finbesök

Min väninna var här igår på söndagsfika. Vi som har det mediala som stort intresse. Vi träffades på en sådan kurs, faktiskt. Alla är vi mer eller mindre mediala, och den förmågan går att utveckla genom träning.

Jag skulle ta en bild på min hembakade tårta men den försvann ner i magarna innan kameran kom fram …

Efter några klunkar kaffe ville hon ge ’någon’ chansen att tala med mig. Och det var ingen mindre än min far som kom på besök. Inte så konstigt, han älskar ju fika!

Min vän som aldrig träffat och inte vet något om far, beskrev honom i detalj, och hur han levde sitt liv. Jag fick även en fin personlig hälsning. Det var en fin, rörande, stund.

Jag förmedlade också en hälsning till väninnan från hennes släkting. Det var ett tag sedan jag tränade på min förmåga, så det kändes bra att kunna ta emot ett budskap.

Sedan blev det i vanlig ordning pepp och coachning för att vi ska ta tag i vissa delar i vårt liv. Idag har jag haft sån energi pga våra samtal, och fått massor gjort.

Nu börjar flytten närma sig lite, och det blir många samtal med mäklare, bank, målarfirma, flyttfirma. Datum ska gå ihop och mycket ska fixas. Men det är roligt fix.

Tur dock att man inte flyttar alltför ofta! 😅

Tjingeling! 👋

Kompisar


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *