Numerologi

Här flyter det på. Bokstavligt talat, skulle jag vilja säga. Ibland har man flyt, eller hur?! Livet känns rätt enkelt, inga stora hinder, ingen som tjafsar i onödan, inget som stör speciellt.

Med risk för att vara flummig, vilket jag ju är i vissas ögon, (men they ain’t seen nothing yet😉) så intresserar numerologi mig. Jag är ingen expert men har läst en hel del i ämnet och tycker det är spännande att siffror vibrerar i olika frekvenser och följaktligen kan påverka våra liv.

Alla bokstäver har olika frekvenser, och därför har våra namn, adresser, partners etc energier som dominerar och passar mer eller mindre bra med oss.

Vissa siffror ser vi oftare än andra, har du tänkt på det? 9/11 eller 11/9 ser jag var och varannan dag när jag kastar ett snabbt öga på mobilen.

Det var en hemsk dag 2001 som påverkade de flesta av oss. Det jag läst är att vi ser dessa siffror ofta för att hela dem som förolyckades. Vi tänker direkt på dem som råkade illa ut den dagen när vi ser dessa siffror, och healing sker i det ögonblicket.

Flera likadana siffror i rad betyder att vi har änglarna med oss. Inte minst flera ettor. Jag ser 11:11 på min mobil flera gånger i veckan, av en slump vill jag tillägga, och då är det tillfälle att önska det man mest vill ha. Vilket jag alltid gör.

Häromdan fick jag ett mail kl 11:11 från mäklaren som sålt huset till mig. Han sa att vi ska träffas på hans kontor den 11/11 kl 11. Det kändes bra.

Sedan dagen efter kom det ett mail kl 11:11 från målaren, vilket jag tog som ett gott tecken och tackade ja till hans offert.

Den här flytten är menad, inga tvivel om det. Det känns tryggt.

Blev bjuden på råbiff igår. Gött!

Och idag har det varit långkok här inför morgondagens middag. Om bloggar kunde dofta …

Trevlig kväll. 🤩Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *