11/11 kl.11 …

Idag var dagen D då nycklarna till huset blev mina!

Beviset!

Känslan när jag satte nyckeln i dörren och öppnade var magisk. På visningen för några månader sedan var jag väl högst en kvart där inne, så jag hade glömt bort, eller inte ens sett, vissa uppskattade detaljer såsom ett fönster, garderober, skafferi.

Jag bestämde mig ju så fort jag satte foten innanför dörren på visningen att jag och ingen annan skulle bo där, så jag hade inte tid med detaljspaning. ’Hit med nyckeln’, liksom. Det här är mitt.

Imorgon sätter målaren igång och jag kan sedermera flytta in i ett hus efter min egen färgskala.

Oron har inte släppt, blivit lite värre. Bor i min pappas lägenhet och saknaden efter honom är enorm. Först var det bara lättnad, att han slapp lida, men nu krampar sorgen i mig. Hans varma stora tofflor står här. Utan honom i. Det värker, och jag vet inte vart jag ska ta vägen med oron. Imorgon blir det springskorna på och ut, ut, ut.

Klockan är inte mycket men jag vill bara lägga mig och sova för natten. Att sitta här i tystanden är inget vidare. Ingen radio, tv:n trasig.

Önskar dig en fin, bullrig kväll … 🥁🎷🎸Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *