Lycka och pussel

Lyckan är total när man vaknar i sitt nya hus i sin nya stad. Nygammal, det var här jag föddes och växte upp, gick i skolan, har alla mina barndoms- och ungdomsminnen.

Färglukten är fortfarande kvar, det är nymålat och fint. Mina älsklingsfärger överallt. Lugnt, stillsamt. Jag överger det karamelliga, spralliga, tokiga. Jag vill bara komma hem och vila i det sobra.

Men just nu är det inte sobert utan kaos. Jag frågade flyttkillarna, och de medgav motvilligt och artigt att jag nog hade lite mycket kartonger för mina 60 kvm. Det var typ det värsta de sett. Med finare ord.

Jag måste flytta kartonger för att hitta kartonger … mönstret ändras men kvantiteten är densamma …

Så jag hittar inte kastruller eller vattenkokare. Eller kaffekokaren. Fick åka till kaffehuset för att inhandla min nödvändiga kaffemugg igår. ☕️ Jag letar vidare.

Har av en slump hittat ett par ljusstakar som passar i fönstren nu. Så jag och Mimmi får lite adventskänsla. Nu är vi helt slut. Vi lägger oss tidigt på kvällarna, delvis för att vi inte har lampor och ser nånting. Men vi finner en stillhet i mörkret och njuter.

Önskar dig en fin december.Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *