Snökaos och sängbestyr

Tog ledigt några dagar från kartongerna och tankade energi i min ’gamla’ hemstad. Nåja, det var en vecka sedan jag bodde där. Middagar och mys.

I söndags besökte jag en julmarknad med en väninna, regnigt och blött men skönt när man fick komma in framför brasan med en kopp te!

Här i mitt lilla hus springer det folk halva dagarna; hantverkare, styrelseledamöter i föreningen, kaffebesökare och idag kom ’min’ käre målare och fixade trappstegen så jag ska slippa halka. Är livrädd att halka och slå mig.

Sedan har jag suttit i telefon i timmar idag med det stora varuhuset som levererat fel ben till sängen. Så jag måste ge mig av i snöovädret imorgon för att fixa nya, annars blir det svårt för sonen i helgen att sova över …

Utöver lite kaos har jag inte mått så här bra på länge. Älskar min nya bostad och ser fram emot nya spännande upplevelser här.

Och just nu är det att bära ut en sovande hund för sista kissningen. Stackarn. ☃️❄️

Ses imorrn.Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *