Stämning

Fördelen med att ha huvudet i kartonger dygnet runt är att man kan äta hur mycket som helst utan att lägga på sig. Ut med grejer, vik ihop kartong, bär bort, upp och ned för trappor, hunden kissnödig ut med den, rensa, rensa …

Puh! Min pappas lägenhet blir nog helt tom imorgon. De var där i fredags och gjorde ett jättejobb.

När jag satt och gick igenom ettusen pärmar och papper upptäckte jag att morfar bodde sina sista år på gata nr 4A. Precis som jag gör nu. Sedan upptäckte jag att vår andelsstuga i fjällen också ligger på 4A. Vad är oddsen?

Dessutom är jag född den 4:e och 4 har alltid varit mitt lyckonummer. Känns som meningen att jag ska bo här.

Efter sista kraftansträngningen tog vi en fika för att vila våra ryggar och vår mentala hälsa.

Sonen har varit här i helgen och hjälpt mig lite, och vi har haft det jättemysigt. Igår kväll var det en fantastisk Luciakonsert i Domkyrkan, och jag kunde inte hålla tårarna tillbaka, det var bland det vackraste jag hört, och sett.

Efter det tittade vi på Musikhjälpens insats på Torget. Massor med folk och härlig stämning.

Jag har stämning här hemma med, men mer charmigt ostädad stämning. Eller bara ostädad stämning. Har dock lyckats med säkert tio kartonger idag. Bra jobbat, lilla jag.

Hoppas Du får en fridfull Tredje Advent.Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *