Soffor och lök

Ska försöka sova med fullmånen utanför. Är du lika känslig? Jag blir helt speedad och kan bara inte sova. Men men lite feber i kroppen kanske det löser sig. 🤒

Jag fick kontakt med en sån vänlig själ i Facebookgruppen för yorkar. Hon erbjöd sig att ta ut Mimmi på promenad med sin egen vovve och det gick alldeles utmärkt. Gick till och med i koppel vilket hon vägrar med mig. ’Du skämmer bort henne’ sa hon till mig. Jag vet, det är svårt… när Mimmi stirrar på mig och sätter sig ned kopplar jag bort kopplet och ger henne friheten.

Idag stod jag inte ut med att sitta/ligga inne längre så jag klämde i mig febernedsättande och åkte iväg till ett par möbelaffärer. Ny soffa måste inhandlas, min gamla är i fel form för att få plats. Tyvärr, jag älskar ju min soffa. Men det går bara inte.

Det är svårt, soffa är ett sånt stort beslut känns det som. Form, färg, material? Den ska ju stå där i blickfånget så fort man kliver in i vardagsrummet. Och vara skön. Inte för mjuk. Nåväl, min soffa hittar väl mig …

Nu somnar jag med lök bredvid sängen.

Bra trick mot hosta. Hjälpte alltid mina barn när de var små. Och sonen ringde häromdan och berättade att han botat sin öroninflammation med lök på örat. ’Du gjorde ju alltid det på oss, mamma’. Tänk, det hade jag glömt. Saknar mina små pyamasungar med blöjbakar. ❤️

Godnatt!Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *