Många bäckar små

Febern är inte borta och snuvan är konstant. Men under hela min sjukperiod har jag bestämt att jag ska orka något varje dag. En kvart här, vila, en kvart där, vila. Jag blir ju tokig av att bara ligga.

Idag upptäckte jag att alla dessa kvartar har gett resultat! Helt plötsligt är mina oändliga högar som bortblåsta, och fram träder ett riktigt hem. Jag har inte sett det förrän nu.

Var tvungen att åka och köpa tulpaner för att fira. Vilken lycka! Och imorgon har jag planer på att gardinerna ska upp. Och några tavlor. Om jag tar i lite så …

Magvärken jag har haft i närmare 1,5 år är ett minne blott. Min kropp och själ styrde mig till det hem jag längtat till i flera år, och när jag lyssnade fick jag min belöning.

Tänk vad viktigt det är att lyssna inåt. Ofta går vi på i gamla hjulspår och lever det liv vi gör av gammal vana eller för att vi tror att andra förväntar sig det av oss.

Vi mår inte bra men förstår inte varför, för att vi inte lyssnar. Att stilla sig, meditera, promenera och bara låta sitt högre jag tala. Ibland kan det ta lite tid att ändra sitt liv, men jag tror att bara intentionen gör att kroppen mår bättre. Och små steg blir ett stort i slutändan.

Jag springer upp och ned i mina ärenden och Mimmi sätter sig i mitten av trappen och funderar vad jag håller på med. ’Konstig hon är, min människa.’

Ha en fin kväll. 🤗Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *