Solen läker

Har haft en rolig, avkopplande helg i Stockholm. Äntligen frisk och kan börja leva igen.

Tänkte på hur bra jag har det i bilen hem. Lycka är ju något kortvarigt och något man upplever i en stund. Men tillfreds är inte dumt det heller. Vi kan inte välja att vara lyckliga jämt tror jag, men att vara nöjd och se det positiva i tillvaron är bra nog.

Solen gör att jag mår så bra. Ljuset är så otroligt viktigt för välbefinnandet och jag lapar i mig allt jag kan. Och att ha hund gör att jag kommer ut flera gånger om dagen. Och blundar upp mot solen. Dvitamin! Jag tar det dagligen under vintern och får man en chans till den äkta varan får man ta den!

Fick med mig en semmel-wrap hem från mitt favoritkonditori. En om året får jag. Njutning. ☕️

Min nya soffa har kommit. Den är så fin och passar bra i vardagsrummet. Fick ta ut den och spraya impregnering innan den kunde sättas ihop. Men nu börjar en ny tid med ny soffa. Undrar om den också hänger med sexton år?

Nu blir det nattning tidigt. Var uppe halva natten. En drink för mycket vilket resulterade i mardrömmar och dålig sömn. Eller var det alla hundar på magen kanske. Eller tyngdtäcket jag fick prova. Har du ett? Är du nöjd?

Happy evening! 🤗Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *