Drömmar och TV4

Jag hör så ofta att folk planerar sin framtid eller sin pension på oslagbara fantastiska sätt. Det är öde öar, frihet, lite galenskap. ska man verkligen slå till och helt plötsligt ’bli’ den person man alltid velat vara. Göra det man alltid velat göra.

Och dagen, månaden, året innan bryter man ryggen, får cancer, får Parkinson.

Det är vanligt, jag lovar. Och då sitter man där med sin dröm och kan inte uppfylla den.

Vad hände med att leva i nuet? Flytta till ön nu, byt jobb, fria till den rätta? är det för sent. Livet är så kort. Gör det du vill nu. Hur står du bara ut att vara kvar i någonting som känns fel?

Idag har vi tömt förrådet och fyllt bilen som ska söderut 🇫🇷. Mina föräldrars saker som hamnar i Sydfrankrike.

Sedan spenderades timmar med att bläddra igenom fotoalbum i kartong efter kartong och sortera, vad ska sparas, vad ska slängas, vad måste vi fundera på lite till?

Det är klart vi behövde drinkar på det. Blev lite roligare helt enkelt.

Jag åkte iväg för att inhandla semlor till fransmännen och stoppades av Lotto på Tv 4 som ville intervjua.

Mimmi fick inte vara med i bild men jag gav med mig. Ville vara tv-stjärna för en stund. Fick frågan om jag ville ha en miljon nu eller tio miljoner om tio år. Ha! Lätt. Jag lever i nuet, hit med pengarna nu, vem vet om jag ens lever om tio år ?!

Så håll utsikt. Om några veckor står jag där i tv, blek, med otvättat hår och munsår. Min värsta dag. ’Men javisst, jag har tid.’ (Kan du vänta tills imorgon tills jag har piffat mig, men nej, nu ska det ske).

Vi mixade ihop en carbonara,

korkade upp lite rött och diskuterade relationer halva natten. Mina kära släktingar har den perfekta! Så vill jag ha det. Annars får det va’.

Godnatt, hoppas du får sova gott. A demain!Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *