Disk i överflöd

När man har gäster utan slut. OCH avsaknad av diskmaskin. Ibland blundar jag och låtsas som om disken inte finns, men till slut trillade jag dit. Och gäster i köket vill jag inte ha.

Jag verkar ha en förkärlek för bostäder utan diskmaskiner. I den sista bodde jag i fyra år innan jag gav upp och köpte en. Att bo en person spelar väl ingen roll, men när man får gäster? Som sover över?

Min önskan denna gång var att hitta en bostad där folk vill komma och hälsa på. Stanna kvar, hänga, känna sig som hemma Spela lite på pianot och gitarren. Att jag typ skulle skaffa en kod istället för nyckel som jag delar ut till nära och kära så de kan komma in innan jag kommer hem, och fixa iordning lite gott!

Min önskan verkar ha slagit in. Hit kommer alla och vill inte åka. Och alla har bjudit sig själva! 😅 Härligt. Bara jag får mina pauser så jag inte blir psykotisk. (Inget skämt, sån är jag).

Mimmi känner sig rastlös ibland då jag har fullt upp med tusen andra saker så hon fick en Aktiveringsplatta där jag lägger mat och godis. Då har hon att göra ett bra tag och blir mentalt stimulerad. Perfekt.

Nu är jag trött på ’god mat’ och ’en aperitif’. Ge mig grönsaker och en vitamin. Min kropp behöver vila från överflöd.

Hej! 👋Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *