Myggor och planering

Lite kaos och lite bra, blandat. På det stora hela mår jag fantastiskt och bara älskar mitt lilla hus och min stad och allt runtomkring. Som en dröm.

Ska man gå in på detaljer, vilket man ju inte måste, finns det personer och omständigheter som är extremt snurriga och ’oordnade’. Vilket ställer till det lite för mig.

Jag vill verkligen ha ordning och reda på saker, ordning hemma, koll på ekonomin, fakturor som betalas i tid, helst komma ihåg allas födelsedagar och vara ute i god tid.

Men när andra strular till det och jag blir ofrivilligt inblandad, då blir jag putt.

Men hjälp vilket tålamod man får med åren. Jag ser mer och mer allt som händer mig från den andres perspektiv, och hinner tänka både en och två gånger innan jag reagerar too much. Såå olikt mig.

Något hände förra året när jag gick igenom någon metamorfos. Jag var djupt nere på botten i livet och kunde inte se någon ljusning eller lösning.

Jag kopplade på autopiloten (ärligt talat kändes det som om jag gjorde exakt det rent fysiskt och psykiskt) och levde vidare, men levde ändå inte. Du som varit där vet.

Men när jag kom ut genom tunneln var det som en förbättrad version av mig själv. Gladare, snällare, ödmjukare. Jag vet inte riktigt varför jag behövde bli det, kanske var jag en b-ch innan. Nää, men behövde kanske slipas ned lite. Vem vet. Universum, Gud, Mimmi?

På tal om Mimmi ska hon kastreras imorgon och ska skrubbas med huddesinfektion ikväll. ’Används inte i hjärnan och på hjärnhinnor’. Tror de att man borrat hål i huvet innan? Jättekonstigt.

Tigermyggan som bet mig i Palma för två år sedan hämnas fortfarande. Jag vet vilken natt det var. Den surrade i sovrummet och bet till.

Tigerbesten

Sedan dess har jag ett sår på kinden som aldrig läker. Har skrivit om det tidigare, allvarliga grejer det här, och det har varit lugnt sedan i höstas. Men nu har myggbettet blossat upp igen, kliar och är rött. Akta er för mosquitos espangol! 🇪🇸

Mina småfåglar i trädgården har blåst bort med Ciara. 💨 Har inte sett dem sedan i förrgår. Vart blåste de?

Ha en trevlig kväll! Hoppas du har en tv. Det har inte jag. Fast tv-killen lovade komma för tre veckor sedan. Ciao! 📺Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *