Drama på parkeringsplats

Det finns en mataffär där jag brukar handla. Men jag funderar på att sluta med det. Jag har nog aldrig varit där utan att problem har uppstått på parkeringsplatsen.

Folk har inget vett överhuvudtaget. Det tutas, och backas på och fingrar flyger i luften. Idag flög mitt topplock av när ytterligare en idiot inte kan vänta tills jag parkerat klart utan ska tränga sig fram bakom mig när jag fortfarande backar.

Han tutar och viftar argsint. Jag blir skogstokig och flyger ut och försöker öppna hans låsta bildörr. Tur för honom att den var låst, vet inte vad jag hade gjort annars. Jag skriker som en galning och bankar på rutan.

Efteråt undrade jag vad som hände. Det var inte riktigt likt mig. Men samtidigt skönt att få lite ’rensning’. Att ta skit då och då gör att man till slut får nog, eller hur?!

Mimmi ligger och sover sedan i går. Nyopererad och lite eländig. Vill inte kissa ute, inte gå, bara ligga. Bajsade på sig i natt så vi fick bada och tvätta rent. 💩 Nu hoppas jag tiden tills stygnen ska tas bort går fort, så hon blir sig själv igen!

Så mycket mer händer inte här. Lite trevliga kalas-inbjudningar har trillat in så ser fram emot en rolig vår. Åh vad jag längtar efter Våren!

Allt gott. 🦋Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *