En frisk och en sjuk

Mimmi fick tillbaka spring i benen efter tre sovdagar. Så härligt att se henne hoppa runt igen med öronen rakt upp i luften! Ärret rör hon inte så ingen body behövs. Exemplarisk liten ekorre. 🐿

Har haft tjejlunch med trevliga kompisar. Som vanligt avhandlas det relationer och, tja relationer. Men det är ju ett ämne som är tacksamt och roligt att diskutera. Oss tjejer emellan. Vi börjar nånstans i tidiga tonåren (fast för mig var det hästar i många år), sedan fortsätter vi nog hela livet. Men skoj är det.

Igår fick jag hem en son som bjudit sig SJÄLV och vi hade roliga planer för dagen men han ligger däckad i influensa nu så jag är sjuksyster och en riktig ’mamma’. Såå mysigt att få pyssla om och ha ett barn som sover däruppe, saknar småbarnstiden så. Men får väl hoppas att han (den vuxne karln däruppe) blir frisk snabbt. 👩‍🔬

Då jag inte får småbarnstiden tillbaks kan jag i alla fall glädja mig åt mina yngre vänner som får 👶 barn! Det är en fröjd att botanisera i bebis-affärerna. Man vill köpa allt.

Den här blev det

Nu är det dags att koka mer te. Ute blåser Dennis. Inte sommarvinden, än.

Take care. 🧚‍♀️Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *