Vårkänslor deluxe

Snödroppar, sol och till och med körsbärsblomning!

Trodde de var av plast eller tyg, var tvungen att gå fram och känna. De var riktiga. 🌸

Så då blev det dags för en ordentlig vårstädning av bilen! Smutsen var så ingrodd så jag var tvungen att ta hjälp. Nu ser bilen ut som ny på insidan och doftar sommaräng. Nåde den som sätter in en smutsig sko där … 🙀

Jag har varit med på ett webinar om elektromagnetisk strålning. Jag tror jag påverkas ganska starkt av det, och att min halvdåliga sömn har med strålningen att göra.

Har fått några nya tips på hur man skyddar sig inomhus. Och har förstått hur viktigt det är med jordade kontakter och sladdar. Här ska bytas ut! Tyvärr är ju alla mobilladdare ojordade. 🙄

Med våren kommer också förnyad energi. Det är så mycket jag vill göra, hitta på, lära mig. Jag pluggar på på flaggorna så länge. Lite hjärngympa är väl aldrig fel.

En liten lunch ute piggade upp. Att sätta lite guldkant på tillvaron var nåt min mamma lärde mig. Det var viktigt sa hon, och jag håller med. Piffa till vardagen lite, det behöver inte vara något dyrt eller extravagant, bara lite omväg från det vardagliga.

Gardinerna är uppe sedan länge, men inte upplagda. Avskyr att sy, även om det är enkelt hantverk. Skjuter upp och skjuter upp …

Ha en fin måndagskväll. 🧚Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *