Bara vara

Idag är en dag då jag bara myser, finns till, dricker kaffe, ringer till alla jag känner, mailar, pysslar. Vad jag älskar sådana dagar!

Funderade på påskriset men insåg att det var några veckor för tidigt. Blått? Vitt? Klassiskt gult? Åh, Våren närmar sig.

Att jag har glädje av min hund, det vet ni redan. Vilket sällskap. Jag har lärt henne vacker tass, det senaste. Hon kan en massa annat. Jag har ju en smart hund såklart, fattas bara. Köpte en klicker, men den behövs inte. Hon lär sig ändå. Mattes vovve. Eh, eller inte. Jag är nog lite trögare. Inte nog, jag är trögare.

Men ska jag klippa klor, går det inte som planerat. Köpt vanlig kloklippare och elektrisk. Inget funkar. Min snälla beskedliga ekorre får fnatt och flyr. Hon förstår inte att det är dyrt med kloklippning på salong. Men en hund under soffa går inte att klippa.

Som nämnt lärde mig min mor allt om guldkant. Både på tavelramar och tillvaron. Tror det är därför jag gillar guldfärg … på lampor, tavlor, vaser … sprayade guld på mina fula hängare i badrummet. Livar upp lite innan man får råd att göra om allt … inte livsviktigt men trevligt nån dag. Om man får tillfälle! 💳🚽🚰

Man tror inte det är sant, imorgon, efter sju veckors tjatande kommer tvkillen och drar kablar. Så kanske blir det tv-tittande framöver om han fixar det! Jag har vant mig utan, men det kan vara trevligt. Hoppas inte han är sur när han kommer, jag har skällt lite. Som jag brukar. Voff.

Och idag i affären skällde både Mimmi och en kund. Mimmi busade med kunderna bakom i kön, skällde och hoppade, och de lekte med. Då kom en dam och sa ’En hund! Äckligt!’ Och jag fick såå dåligt samvete. Man ska inte låta sin hund leka med kunderna i kön bakom! Eller skälla och hoppa! Men hon är en yorkie. 🤷‍♀️

Fy på mig. Men tanten verkade lite deppig och kränkt så kanske mår hon bättre hemma? 🐾 Hade hon stannat hade jag bjudit henne på kaffe på cafét bredvid. Och Mimmi hade pussat på henne.

Nu dags att skruva upp hängare. I guld.Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *