Diggi-Loo Diggi-Ley

Ikväll är det melodifestivalfinal och jag kan se den! Har inkopplad tv sedan ett par dagar, och det känns som en otrolig lyx. Under tre månader har jag inte sett tv och man vänjer sig vid det rätt snabbt. Tystnad, böcker, promenader.

Men nu när den rörliga bilden är inkopplad känns det väldigt lyxigt. Jag kan titta på melodifestivalen. Och morgontv. Men det känns inte nödvändigt, bara otroligt priviligerat. Jag kommer att fortsätta med min tv-fria vana, men blir det nödvändigt med tv, som vid besök, finns den där. Och tjocktv:n från 80-talet där man kan se alla sparade VHS-filmer. Astrid Lindgren, Alfons, Gunnel Linde

Mimmi har fått vårskrud för den kommande våren och sommaren i skärgården, där vi är mest jämt. De små filurerna har överlevt vintern och man får se upp.

Som vanligt har vi varit i Stockholm några dagar och hälsat på. Laddat batterierna och tankat kärlek.

Och haft lite middag hemma. Vardagsmys.

Hoppas du får en fin fortsättning på helgen!Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *