Renovering

Så igår kom de äntligen. Rivningen av köket är i full gång. Det är damm överallt och de lägger dammiga grejer på min nya soffa.

Jag försöker tänka positivt, jag får ett nytt kök, jag har det bra.

Men oron växer i mig. Damm, kaos, oordning. Inte bra. Jag måste inte ha allt perfekt för att känna ro, inte så. Kan stå ut med lite upp-och-ned. Men när andra skjuter upp och kommer med ursäkter… det blir jobbigt.

För tillfället håller jag mig på våning två och vågar mig knappt ned. Här kokas kaffe och värms processad mat i mikro.

I sovrummet

Kylskåp i trädgård

Disk i badrum

Beställde en elektrisk kam som lätt skulle reda ut lockarna efter tvätt. Jovisst. De fastnade direkt och pengarna var bortkastade. Mina lockar är omöjliga. Trasselsuddar i det oändliga sedan barnsben. Just nu håller jag dem korta. 💇‍♀️

Köp inte

Vi upptäckte våren på vår långpromenad idag. Små blommor, fågelkvitter och ren luft. Njuter, trots kaos. Livet är fint.Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *