Ris och ros

Idag var dagen D då björkarna slog ut och min sekatör åkte fram! Jubel i rosbusken! Värmen är här och jag njuter av min lilla trädgård. Te, kaffe och annan njutningsfylld dryck intages i min fåtölj ute.

Jag har sol från kl 13 ca 1,5 timmar, sedan återkommer den vid 16 och stannar några timmar. Allt pga de höga tallarna utanför som skymmer lite. Men ju högre solen står i sommar desto mer sol får jag! ☀️

Mimmi har hittat några rymningshål i staketet så har hittat henne utanför huset några gånger, ivrigt hälsande på alla förbipasserande. Nu är det täckt med krukor.

I fågelmaten hänger både småfåglar och möss. Mindre skogsmus, har jag lärt mig. Den är välkommen den med.

Vad gör man annars i dessa tider?

Börjat jobba för SFI, svenska för invandrare. Via telefon, enkelt och bra. Jag sysselsätter mig bra, men saknar vänner och familj. Långa samtal på telefon och FaceTime blir det ju, men kramarna är långt borta … tur jag har Mimmi.

Vi promenerar, äter och tittar på tonvis med filmer. Viaplay blir det mest. Och Husdrömmar Sicilien plöjde jag på raken på några timmar, SVT play. Jag vill också ha ett hus på Sicilien som jag kan renovera! Vilket underbart program, och härlig familj.

Idag ska snickaren lägga sin sista hand vid köket. Lite mer kakel ska upp efter mitt önskemål. Och en spegel. Sen så. Älskar mitt nya kök.

Kram till er alla i aprilsolen. 🤗Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *