Sista kartongen

Det har funnits en kartong i gästrummet som jag inte orkat öppna. Emellanåt har jag kikat in i den men snabbt stängt igen.

Små tråkiga saker. Krafs. Men en del bra att ha, som exempelvis stift till häftapparaten. Och tusen andra små bra-att-ha-men-saknar-förvaringsplats-grejer. Hate it.

Men nu åkte allt ut på sängen så jag kunde slänga den allra sista kartongen. Vilken befrielse. Nu kan jag börja fixa naglarna igen. 💅 Det bästa jag vet, men helt onödigt när man har kartonger att gräva i. Fåfäng, javisst, det mår man bra av! 🤩

Helgen har spenderats i Dalarna hos sonen. Jag längtade ihjäl mig så det gick inte att stoppa. Han fick till och med en kram. Men vi var utomhus mest hela tiden då han skulle flyga hanggliding. Snart dags för mig igen, jag flög för ett par år sedan och nu är jag sugen!

Nu går det en gammal svartvit svensk långfilm på tv. Den får stå på i bakgrunden, tycker det är så trevligt. Varje gång jag ser någon gammal film på tv tar jag fram mobilen för att ringa mina föräldrar och påminna … de tyckte också om gamla filmer … men kommer på i sista stund att nej, jag behöver inte ringa längre. Men jag har visst svårt att få in det i skallen.

Hur mår du i dessa tider? Jobbar du, eller håller du dig hemma? Jag är glad att ha mitt telefonjobb. Ger mig sällskap och glädje.

Take care.Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *