En ljusnande framtid

Nyss snöade det, snabbt in med utedynorna, nu sol och vårväder. Fram och tillbaks.

I helgen hade jag sonen här och vi tillbringade lördagen på fallskärmsklubben. Underbart väder och härliga människor. Jag samlar mod till ett hopp, men just nu är inte tandemhopp tillåtna och vissa andra restriktioner har dykt upp.

Men att jag får umgås med honom och laga middag och se på film ihop (After Life med Ricky Gervais!!!) är underbart. Känner mig blessed. Och Mimmi sov hela natten i hans säng som alltid, han är alltid nr 1. 🙄

Har varit några dagar i Stockholm hos vänner. Vi orkade inte stå emot längre. Att inte få kramas var tortyr men vi dansade, skrattade och åt himmelsk oxfilé med hemgjord bea. Skrev musik inpå småtimmarna. Sånt jag lever på väldigt länge.

Vi går och går och går. Västerås får sig en inspektion. Kan inte tänka mig en bättre stad. Känner bara lycka. Mina tarotkort visar att jag får ta emot mycket nu. Jag vet, jag är så tacksam. Och vet att mina affirmationer fungerar. Tänk dig ditt liv som du vill ha det – och lev det.

Handlar inte om nån kurs jag gått, utan om något jag vetat sedan barnsben. Tillit. Tro. Hopp. Kärlek.

Jag har ett nytt spännande projekt på gång. 😀 Lite tokigt, men roligt. Berättar när det händer. Just nu är det i skapelseprocessen. Såå roligt.

Ta hand om dig. Jag äter extra stark dvitamin som skydd mot viruset, och håller självklart avstånd och tvättar händerna tills de torkar ut till små russin MEN framför allt är jag inte rädd.

Att bo i rädsla drar till sig det du är rädd för. Tänk positivt, fokusera på en ljus framtid. Och njut av filmer och popcorn under tiden.

Svensk film med Sickan Carlsson 😍

After Life 😍

Må gott!Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *