Funderingar

Hej och förlåt att jag inte skrivit på länge. WorldPress har krånglat och jag har inte kunnat publicera. Hoppas att det funkar nu!

Mina funderingar går kring bloggens vara eller icke vara, i nuvarande form eller i ny.

Tanken var ju att bloggen skulle handla mycket om ångest och högkänslighet, och visst har jag skrivit en hel del om det. Speciellt som förra året var ett ångest-år. Det var saker som skulle bearbetas, tittas djupare på och få mig att utvecklas, vibrera i en högre vibration som jag skulle uttrycka mig.

Nu när livet vänt och viktiga bitar fallit på plats i Livspusslet 🧩 är det knepigt att skriva om annat än vardagen. Och det är ju trevligt, jag tycker om att skriva, men har inte behovet att ’bli läst’, om du förstår. Jag har bara ett behov av att stötta och hjälpa.

Så i min Corona-lunk här hemma funderar jag på om jag ska fortsätta eller om jag ska döpa om bloggen och prata om Affirmationer i stället. Som du vet ligger det mig varmt om hjärtat och för mig är det mitt sätt att leva, att tänka. Att skapa sitt liv som man vill. Så, ett beslut om det kommer framöver.

Jag har tagit ett test. Jag trodde faktiskt att jag hade haft Covid-19 men tji fick jag. All feber och trötthet i mars-april var tydligen något annat. Trots att jag aldrig känt liknande. Nu finns det ju inga garantier att man inte kan få det igen, men risken torde vara lite mindre inbillar jag mig. Vem vet.

Jag hade sett fram emot att ha stort kalas på min kommande födelsedag men tji fick jag där med! Jag är väl inte ensam om det. Så nu blir det några få släktingar som kommer en dag och några nära vänner, som bjudit sig själva, en annan. De är mina pluppar som jag träffar då och då. Visst får man ha några pluppar man träffar?

Den stora festen får vänta. För fest ska jag ha! 🎊 🎈 🎉

Häromdan åkte vi båt, Mimmi för första gången. Härligt att komma ut på Mälaren. Och så väntade välkomstkommite’n vid bryggan! Voff.

Full fart

Idag blir det klippning av hund (mitt eget försök gick sådär) och sedan en tur nedåt landet. Inom två timmars avstånd. En liten roadtrip med trevligt mål.

Njut av Våren! 🤗Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *