Dan före dan

Jag älskar den lilla bänken mitt emot våra radhus. Där sitter nästan alltid någon. Ibland sitter jag själv när hunden ska kissas på kvällen. Då springer hon runt och gör sitt medan jag tittar in i grannarnas mysiga fönster.

Vi har varit på första cykelturen och det gick jättebra. Som om hon inte gjort annat än åkt cykelkorg. Och idag är det Cykelns Dag i Västerås och jag har cyklat och rapporterat in hur länge jag cyklat. Så lägger de ihop all vår sammanlagda cykeltid och konstaterar att vi är bra på att cykla i vår stad! 🚴‍♀️

Min berömda stress har gjort sig påmind. Har en stor viktig (!!) födelsedag denna vecka och trots att jag bara ska ha några släktingar som kommer i helgen blev det stresspåslag när kära vännerna anmälde sin ankomst till imorgon.

Jag älskar dem över allt men två tillställningar samma vecka blir mig nästan övermäktigt. Jag hintade igår om att jag måste ställa in mina vänner, men det godtogs inte och sedan har jag bara släppt stressen.

Magvärken försvann, och ångesten. Nu tar jag en sak i taget och så får det fixa sig. Cheesecaken är på G tills imorgon. En amerikansk extra maffig med extra allt.

Jag hann med en tur till stan där de fick fixa naglarna. Äntligen!

En ny fin gitarr har införskaffats så att vi kan spela och sjunga på mina kalas! Det är det roligaste, med levande musik. Och så mina gamla lpskivor på, så blir det nostalgi!

Fönsterputsarn kom. Jag brukar gladeligen putsa mina egna fönster men inte denna gång. En sak för mycket. 🥵 En härlig engelsman som sjöng sig igenom hela arbetet. Underbart. Såå tacksam.

Se så fint

Ha en härlig onsdag! ☀️Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *